Varje termin erbjuder ICC en student på universitets- eller högskolenivå möjlighet till praktik.

ICC erbjuder en stimulerande och internationell miljö med mycket varierande arbetsuppgifter. I vårt nätverk ingår några av näringslivets främsta ledare. De frågor som behandlas är aktuella och av högst skiftande karaktär – vi är med och påverkar alla områden som rör näringslivets förutsättningar för internationell handel och investeringar. Rätt person får hos oss stor frihet att styra sina arbetsuppgifter, även om vi förväntar oss att alla hugger i där det behövs. På kontoret har vi en trevlig stämning och högt i tak. Som praktikant får du en inblick i hur hela ICC:s globala verksamhet bedrivs, hur vi bedriver vårt påverkansarbete och vilka policyfrågor som är aktuella för företag idag.

Du måste ha ett stort intresse för berörda frågor samt själv kontinuerligt förkovra dig inom berörda områden. För att lyckas i rollen bör du vara självgående och ha förmåga att disponera din egen tid.

Praktik på ICC Sverige kan göras inom någon av inriktningarna policy och kommunikation.

Praktiken är oavlönad.

Inför höstterminen 2023 erbjuder vi nu en praktikplats inom policy och påverkan. Urval sker löpande, men absolut sista ansökningsdatum är den 12 maj. Läs mer här »

Vi tar emot ansökningar löpande. Om du är intresserad av en praktikplats, vänligen skicka personligt brev och CV till info@icc.se.