Evenemang

Inför klimatkonferensen kommer en rad förberedande möten och konferenser att anordnas. Ni hittar en kalender med officiella möten via länken nedan. Under de olika sektionerna hittar ni även information om evenemang som arrangeras av ICC, våra medlemmar och/eller våra samarbetspartners.

 

Tillbaka till COP26 Startsida

FRUKOSTSALONGER

ICC:s frukostsalonger är en hyllning till vår födelseort och de historiska franska salongerna, där vi bjuder in till medlemsexklusiva diskussioner med högt i tak. De är en chans att, i avslappnad miljö och under Chatham House Rule, diskutera och debattera aktuella frågor och politiska ämnen över en frukost. Slutsatserna från frukostsalongerna kommer att ligga till grund för ICC Sveriges inspel till ICC:s internationella påverkansarbete inför COP26. Under hösten kommer vi att anordna tre tematiska frukostsalonger på temana:

  • Mobilisering av finansiella resurser
  • Artikel 6 i Parisavtalet
  • Nationellt fastställda bidrag, nationell samverkan och näringslivets egna klimatåtgärder

Mer information kommer inom kort.

+ Läs mer

HÅLLBARHETSKOMMITTÉN | 16 NOVEMBER

Med över 100 hållbarhetschefer och -experter utgör vår hållbarhetskommitté en viktig kanal för att utforma det svenska näringslivets budskap internationella hållbarhetsdiskussioner. Den 16 november äger höstens möte i kommittén rum, vilket är ett gyllene tillfälle att ta del av den senaste utvecklingen på området och, inte minst, utkomsten av COP26. Om du vill veta mer om hur du engagerar dig i kommittén, kontakta oss.

+ Läs mer

EXTERNA AKTIVITETER

Här länkar vi till aktiviteter arrangerade av våra medlemmar. Vill ni synas med ert evenemang här? Kontakta kajsa.persson-berg@icc.se!

+ Läs mer